Bodite korak pred zimo in že danes pripravite vaše vozilo na zimske razmere.

Zimski čas prinaša nestanovitno vreme in nepredvidljive razmere na cestah. Priprava vozila na zimo je zato odločilnega pomena, da boste varni na cesti, pa naj bo megla, dež ali sneg.

Ključni korak pri pripravi vozila na zimsko sezono je izbira kakovostnih zimskih pnevmatik in kompletov koles. Pnevmatike namreč predstavljajo edino stično točko vozila s cestno površino in tako močno vplivajo na vozne lastnosti vozila.

 

Izbira zimskih pnevmatik in kompletov po vaši meri

Pri izbiri zimskih pnevmatik in kompletov koles upoštevajte vaše vozne lastnosti in model vašega vozila. Z izbranimi pnevmatikami po vaši meri boste namreč poskrbeli za boljšo vodljivost vašega vozil vozila na mrzli, mokri in poledeneli cesti ter tako zagotovili varnejšo potovanje za vas in vaše sopotnike.

S strokovnimi nasveti so vam na voljo servisni svetovalci svetovalce vozil Škoda, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati najprimernejše zimske pnevmatike in komplet zimskih koles za vaše vozilo in vaš način vožnje.

 

Zimski kompleti koles za vsak slog

Poleg zimskih pnevmatik lahko izbirate med kompleti pnevmatik in platišč, ki jih uporabljate izključno pozimi. Prednost nakupa zimskega kompleta je prav v ločenem setu pnevmatik in platišč, ki jih ni potrebno premontirati, temveč se pnevmatike s platišč le previjačijo in centrirajo. S tem se podaljša tudi življenjska platišč z letnimi pnevmatikami, ki niso izpostavljena zimskim razmeram, predvsem soli in kamenčkom s cestišča.

 

Prednosti zimskih kompletov koles
• Pripravljeni za takojšnjo menjavo.
• Nižji stroški menjave (prihranek pri premontaži).
• Originalna kakovost.
• Ugodne cene.
• Uporaba serijskih vijakov.
• Možna uporaba snežnih verig.
• Možnost hrambe pri partnerju.
• Financiranje z vašo plačilno kartice zvestobe Škoda Card*.

Katalog: Zimski kompleti koles Škoda


Še nimate svoje kartice zvestobe Škoda Card? Enostavno jo pridobite tukaj: www.skodacard.si


Izkoristite prednosti hrambe kompletov na naših servisih

Na pooblaščenih servisih Škoda vam je na voljo tudi hramba pnevmatik. Izkoristite jo. Prihranek ne bo viden le pri daljši življenjski dobi pnevmatik, temveč tudi pri prostoru za njihovo shranjevanje. Pnevmatike pa bodo pravilno shranjene počakale do naslednje menjave.
 

Dodatne informacije o zimskih pnevmatikah in kompletih koles prejmete na pooblaščenih servisih vozil Škoda . Strokovno usposobljeni servisni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati najprimernejši zimske pnevmatike in komplet zimskih koles po vaši meri.

*Več o ugodnostih, o pogojih poslovanje in obročnemu odplačevanju si preberite na spletni strani www.porsche-group-card.si.

Prednosti pooblaščenega servisa

Z rednimi servisnimi pregledi na pooblaščenem servisu bo vaše vozilo znamke proizvajalca pravilno vzdrževano in bo imelo dolgo življenjsko dobo. Redni pregledi so izredno pomembni tudi za vašo varnost v prometu. Z rednim vzdrževanjem svojega vozila znamke proizvajalca v pooblaščenih servisih v ...

Preberite več