Na poti z malimi junaki

Vsako potovanje je nekaj posebnega, še posebej ko se vam na poti pridružijo otroci.

Vožnja z otrokom v vozilu nikoli ni dolgočasna, kljub temu je potrebno poskrbeti, da bodo še posebej mali junaki varno prispeli na cilj. Pri vožnji z otrokom v vozilu je brez dvoma najpomembnejši element otroški sedež, ki mora otroku zagotoviti varno in udobno vožnjo.

Otroški sedež ŠKODA KIDFIX XP prepriča s svojo funkcionalnostjo in inovativnim XP-PAD tehnologijo, ki nudi široko sprednjo zaščito otroku. Globoke in v celoti oblazinjene stranice sedeža pa ščitijo glavo in vrat otroka. Nastavljiva višina vzglavnika in varnostnega pasu rasteta z otrokom, saj je sedež primeren za otroke med 4. in 12. letom starosti. Ergonomična zasnovanost sedeža z odebeljenimi in mehko obloženimi blazinami otroku nudi varno in udobno sedenje tudi na daljših potovanjih. Visokokakovostne prevleke so primerne za pranje pri 30°C. Sam otroški sedež se pritrdi na sedež vozila s sistemom ISOFIX, ki omogoča neposredno pritrditev na ISOFIX točke vozila.

Lastnosti originalnega otroškega sedeža ŠKODA KIDFIX XP:

primeren za otroke od 15 kg do 36 kg oziroma med 4. in 12. letom starosti
priklop sedeža na sedež vozila s pomočjo sistema ISOFIX
inovativno hrbtno naslonjalo XP-PAD
optimalna bočna zaščita z globoko oblazinjenima stranicama
po višini nastavljiv vzglavnik in ramenski pasovi, ki rastejo v višino skupaj z otrokom
3-točkovni varnostni pas

prevleka sedeža pralna pri 30°C
št. artikla: 000019906K

Cena: 488,84 €

Poskrbite za udobno in zabavno počutje malčkov na poti z originalnimi izdelki ŠKODA.

ŠKODA plišasti medvedek Kodi

ŠKODA RS otroška majica za dečke, velikost 92

ŠKODA RS otroška majica za deklice, velikost 92

št. art.: 565087703B št. art.: 5E0084220A287 št. art.: 5E0084220A645
12,31 € 14,66 € 14,53 €

 

Pri izbiri otroškega sedeža vam bodo z veseljem svetovali servisni svetovalci znamke ŠKODA, ki vam bodo s strokovnimi nasveti pomagali izbrati primeren otroški sedež za vašega otroka.

Ne glede na to kam se odpravljate, varnost in udobje naj bosta na prvem mestu, še posebej ko potujete v družbi otrok.

*Vse navedene cene so v EUR z vključenim 22% DDV in so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak pri cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži ŠKODA in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Fotografije so simbolične.

Prednosti pooblaščenega servisa

Z rednimi servisnimi pregledi na pooblaščenem servisu bo vaše vozilo znamke proizvajalca pravilno vzdrževano in bo imelo dolgo življenjsko dobo. Redni pregledi so izredno pomembni tudi za vašo varnost v prometu. Z rednim vzdrževanjem svojega vozila znamke proizvajalca v pooblaščenih servisih v ...

Preberite več