Za vsestransko zaščito in dovršeno podobo vozila

Za vsestransko zaščito in dovršeno podobo vozila

Zaščitite vaše vozilo pred praskami in obrabo ter ohranite dovršen videz vaše Škode.

 

Dopolnilna oprema ŠKODA za zaščito zunanjosti vozila izpopolni videz in funkcionalnost vašega jeklenega konjička. Zaščitne folije in letve na stranskih pragovih ter na robu prtljažnika učinkovito ščitijo lak pred praskami in ostalimi manjšimi poškodbami ter omogočajo, da je vaše vozilo dlje časa vzdrževano. Zaščitni elementi so namreč izdelani po meri posameznega modela vozila, zato so tudi enostavno za pritrditi. Hitro in enostavno čiščenje pa vam bo prihranilo veliko časa in denarja.

Izpopolnite funkcionalnost in videz vašega vozila z dopolnilno opremo ŠKODA.

 

AKCIJSKA PONUDBA

Izkoristite 15% popust pri nakupu zaščitnih elementov za pragove in prtljažnik vaše Škode.

V akcijo so vključeni naslednji artikli:

zaščitna folija in letev za stranske pragove,
zaščitna folija in letev za rob prtljažnika,
vstopna stopnica.

Akcija traja od 1. 9. do 31. 12. 2019.
Akcijska ponudba velja za vse modele znamke ŠKODA.

Vstopne letve in folije
 

Letve in folije ščitijo lak vozila na območju sprednjih in zadnjih vrat pred umazanijo in mehanskimi poškodbami, ki lahko nastanejo pri vstopu in izstopu vozila.
Hkrati pa dodajo vašemu vozilu posebno estetsko noto.
Narejene so iz visokokakovostnih materialov, ki so odporne za obrabo.

 

Vstopna letev iz aluminija (namenjeno za: Kodiaq, 2017-)

 

 • Letve z napisom modela so izdelane iz nerjavečega aluminija.
 • Komplet zajema dve letvi za spredaj in dve letvi za zadaj.
 • Kat. št.:  565071303B

 

Cena z DDV: 95,89€

Akcijska cena: 81,50€

 

*Folija in letve za zaščito pragov so na voljo tudi za druge modele vozil ŠKODA.

 Letev in folija za zaščito roba prtljažnika
 

Folija in letev ščitita nakladalni rob prtljažnika pred praskami in drugimi oblikami poškodb, ki lahko nastanejo pri nakladanju in razkladanju tovora.
Elementi so narejeni po meri modela vozila in se zato popolnoma prilega vozilu.

 

Zaščitna folija za rob prtljažnika (namenjeno za: Superb Combi, 2015-)

 

 • Zaščitna folija je narejena iz visokokakovostnega poliuretena, odpornega na praske in lomljenje.
 • Prav tako zadrži UV-sevanje in nihanja temperature.
 • Prozorni dizajn pa omogoča, da se folija neopazno prilega vozilu.
 • Kat. št.:  3V9061197

 

Cena z DDV:  42,16€

Akcijska cena: 35,87€

 

*Folija za zaščito roba prtljažnika je na voljo tudi za druge modele vozil ŠKODA.

 

Zaščitna letev za rob prtljažnika (namenjeno za: Superb Combi, 2015-)

 

 • Po meri izdelana zaščitna letev v videzu krtačenega legiranega jekla, ki daje vozilu posebno športno-elegantno noto.
 • Kat. št.:  3V9061195

 

Cena z DDV:  70,28€

Akcijska cena: 59,78€

 

*Letev za zaščito roba prtljažnika je na voljo tudi za druge modele vozil ŠKODA.

 

Nasvet

Nespretno pritrjevanje zaščitnih elementov lahko hitro privede do neljubih poškodb na vozila, zato montažo raje prepustite usposobljenemu osebju na pooblaščenem servisu ŠKODA S tem ne boste le privarčevali ne na času, ampak tudi na  denarju za popravilo poškodb laka.

 


Vstopna stopnica
 

Stopnica je praktičen dodatek s pomočjo katerega vstopanje v vozilo in natovarjanje na strešne nosilce postaneta še občutno bolj preprosta naloga.
Izdelana je iz nerjavečega jekla s posebno protidrsno strukturo, ki izpostavi poseben terenski značaj vozila.
 

Vstopna stopnica (namenjeno za: Kodiaq, 2017-)

 

 • Namenjena za levo stran vozila.
 • Obremenitev: do 150 kg
 • Kat. št.:  565071691

 

Cena z DDV:  462,29€

Akcijska cena: 392,96€

 

*Vstopna stopnica je na voljo tudi za druge modele vozil ŠKODA. Cena velja za 1 kos.

 

Za dodatne informacije in pomoč pri izbiri željenega artikla so vam na voljo strokovni svetovalci v prodajno servisni mreži ŠKODA, kjer lahko hitro in enostavno naročite izdelke.

 

*Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim 22% DDV. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Fotografije so simbolične.

Škoda servisna mreža

Zaupajte svoj avto strokovno usposobljenim servisnim sodelavcem na vašem pooblaščenem servisu znamke Škoda.

Škoda Card

Še nimate svoje kartice zvestobe Škoda Card? Enostavno jo naročite in izkoristite številne ugodnosti, ki jo ponuja kartica zvestobe.

2
julij 2020
S kolesom na lepše

Sami ali v družbi, kolesarjenje je odlična oblika rekreacije. Kolesarjenje postaja zmeraj bolj priljubljena oblika preživljanja prostega časa, ki navdušuje male in velike ljubitelje kolesarskih dogodivščin. Je odlična oblika rekreacije, ...

Več
15
november 2019
Srce vozila

Se spomnite kdaj ste na zadnje zamenjali brisalce? Strokovnjaki svetujejo, da se brisalci zamenjajo vsako leto oz. tedaj, ko brisalci ne brišejo več dobro. Brisalci skrbijo za dobro in jasno vidljivost na cestišče in okolico, zato predstavljajo ...

Več
30
september 2019
Z novimi brisalci do brezhibne vidljivosti

Se spomnite kdaj ste na zadnje zamenjali brisalce? Strokovnjaki svetujejo, da se brisalci zamenjajo vsako leto oz. tedaj, ko brisalci ne brišejo več dobro. Brisalci skrbijo za dobro in jasno vidljivost na cestišče in okolico, zato predstavljajo ...

Več
14
avgust 2019
Naj bo čisto in sijoče

Čiste površine, sijoči elementi in prijeten vonj. Z originalno dopolnilno opremo ŠKODA za nego in udobje boste le z nekaj prijemi vaše vozilo spremenili v pravo oazo dobrega počutja. Z uporabo ustreznih zaščitnih elementov pa boste pripomogli, ...

Več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

POLITIKA O UPRAVLJANJU S SPLETNIMI PIŠKOTKI 


Uporabo piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali pridobivanje dostopa do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi naročnika ali uporabnika, ureja Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1). Ti so dovoljeni samo pod pogojem, da je naročnik ali uporabnik v to privolil potem, ko je bil predhodno jasno in izčrpno obveščen o upravljavcu in namenih obdelave teh podatkov. S to politiko so uporabniki spletne strani obveščeni o tem, kateri piškotki se na spletni strani shranjujejo, podatke o upravljavcu in namenu obdelave podatkov. Uporabnik spletne strani www.poslo.si daje svoje privoljenje, da podjetje Porsche Slovenija d.o.o. shranjuje piškotke, ki so pridobljeni v okviru spletne strani in kateri so podrobneje opredeljeni v nadaljevanju in podatke pridobljene v skladu s tem privoljenjem obdeluje zaradi namenov, ki so določeni v nadaljevanju.

Kaj so to piškotki
Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki se naložijo na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko spletno mesto obiščete.


Uporaba piškotkov
Spletno mesto piškotke uporablja za identifikacijo obiskovalcev. Podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, pomagajo razumeti obiskovalce spletnega mesta in njihovo krmiljenje po njem. Vsi podatki so anonimni, z njihovo pomočjo pa je mogoče analizirati promet na spletni strani. Poleg tega je interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje. S tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem tudi bolj učinkovito in prijetno.


Vrste piškotkov 
Piškotke lahko razdelimo v eno od naslednjih kategorij: nujno potrebni piškotki, piškotki za izboljšanje uporabe, piškotki socialnih medijev. Na spletni strani www.poslo.si uporabljamo piškotke, ki so pomembni za delovanje spletne strani. Na spletni strani uporabniki ne zbiramo osebnih podatkov, ki bi jih uporabnik aktivno izpolnil oz. posredoval. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu. Piškotki za izboljšanje delovanja spletne strani so namenjeni beleženju zgodovine brskanja in uporabe spletne strani ter analitike. Te skupine piškotkov niso namenjene zbiranju osebnih podatkov o uporabnikih. Nekatere spletne strani imajo možnost enostavnega deljenja vsebin na uporabniku ljubih socialnih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Google+. Vsi socialni mediji za to dejanje uporabljajo lastne piškotke. 


Prisotnost piškotkov
Čas hranjenja piškotkov je odvisen od tega ali gre za »sejne« piškotke ali »trajne« piškotke. »Sejni« piškotki ostanejo shranjeni do zaključka posamezne spletne seje. »Trajni« piškotki ostanejo shranjeni do njenega izteka oz. do takrat, ko pride do njihovega izbrisa.


Lastni piškotki in piškotki tretjih
Lastni piškotki so tiste vrste piškotki, ki pripadajo podjetju Porsche Slovenija d.o.o. in jih shranjujemo na lastni opremi. Piškotki tretjih so piškotki, ki jih tretji namestijo na vašem brskalniku prek spletne strani, ki je ne obvladuje podjetje Porsche Slovenija d.o.o.


Upravljanje s piškotki
V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. V primeru, da boste v brskalniku, ki ga uporabljate onemogočili piškotke, spletna stran www.poslo.si morda ne bo delovala pravilno. Prejete piškotke lahko kadarkoli izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi spletno mesto optimizirali in prilagodili vašim željam.

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.

Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo. Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna.

Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.

 

Piškotki, ki ji uporablja spletna stran 
Spodaj so navedeni piškotki, ki so najpogosteje uporabljeni na spletni strani www.vednovredno.si. Vsebuje tudi podrobnosti o piškotkih tretjih, ki so nameščeni preko spletne strani www.vedno vredno.si. Podrobnosti o uporabljenih piškotki bo ob spremembah dopolnjena.

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe.

 

Google Analytics piškotki

Opis piškotka: __utma
Naloga: S pomočjo piškotka, zbiramo podatke o frekvenci obiska strani, prvem in zadnjem obisku strani. Na osnovi teh podatkov lahko ločujemo med uporabniki in posameznimi obiski strani.
Čas hrambe: dve leti po seji

Opis piškotka: __utmb in __utmc
Naloga: Piškotka nam omogočata zbiranje statističnih podatkov o aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov lahko še naprej izboljšujemo spletno stran.
Čas hrambe: do pol ure po seji

Opis piškotka: __utmz
Naloga: S pomočjo piškotka statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, kateri brskalnik uporabljajo ter katere ključne besede so iskali. Tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: šest mesecev

Opis piškotka: __utmt
Naloga: Piškotek deluje kot dušilec, saj omejuje zbiranje podatkov na spletni strani.
Čas hrambe: 10 minut

 

Vaše nastavitve piškotkov

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni.
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:


Ne pozabite, da so spletni piškotki datoteke, ki jih na vašem računalniku spletne strani hranijo zato, da je vaša uporabniška izkušnja boljša, prijaznejša, hitrejša in bolj enostavna.

Končne določbe
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletišča se uporabi slovenska zakonodaja. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani. Za vsa vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom se obrnite na info@porsche.si.


Ljubljana, 1. 6. 2019